Det er ikke kun blomster og træer, der vokser frem og springer ud, når sommeren nærmer sig. Lige nu vokser der også et nyt streetfood-område frem mellem Sommerland Sjælland og Gekko Park, der efter planen skal stå klar til sommer – lige i tide til at tage imod de mange turister, der hvert år tilbringer ferien i Odsherreds skønne natur.

Når Gårdhaven Streetfood slår dørene op og byder velkommen fra d. 23. juni, kan de besøgende glæde sig til at smage lækkerier fra Vegan’s Burger Box, Wok Nation, Ristet Rug, The Munch Pit og Italia. Både menuen og faciliteterne hos Gårdhaven henvender sig især til børnefamilierne med plads til hygge, leg og gode sommerminder.

– Vi har glædet os meget længe til at kunne realisere denne idé, og nu hvor pladsen begynder at tage form, og vi kan fornemme idéen blive til virkelighed, er vi endnu mere spændte på at byde både Sommerlands Sjællands gæster og resten af Odsherred velkommen, fortæller ejer af Gårdhaven Streetfood og Sommerland Sjælland, Kåre Dyvekær, der har valgt at hyre Tonny Lynge fra Strandlyst Streetfood ind som eksperthjælp på projektet.

– Vi har investeret mange penge i projektet, så vi vil selvfølgelig gerne give Gårdhaven de bedste betingelser for at blive en succes, forklarer Kåre Dyvekær og fortsætter: Derfor er vi også rigtig glade for, at Tonny havde lyst til at hjælpe, da vi kontaktede ham med vores plan.

I Sommerland Sjælland har man gennem årene introduceret mere kvalitet og grønt på menuen med fokus på det sunde og den gode smag, så parkens gæster har mulighed for at vælge alternativer til den traditionelle fastfood, der typisk forbindes med sommerlande og forlystelsesparker. Det er denne udvikling, som Kåre Dyvekær fortsætter ved nu at introducere det nye streetfood-område.

Gårdhaven Streetfood bliver bygget ved siden af Gekko Park lige uden for Sommerland Sjællands hegn, og man kan derfor sagtens spise hos Gårdhaven uden at være besøgende i Sommerland Sjælland. Selvom streetfood-området ikke er en del af Sommerland Sjælland, bliver det også muligt for parkens gæster at besøge Gårdhaven gennem en passage ved Sommerland Sjællands MiniLegeland.

– Vi synes, det er en genial løsning, så vores gæster i Sommerland Sjælland også kan få lov at spise hos Gårdhaven og stadig komme tilbage og nyde resten af dagen i parken, smiler Kåre Dyvekær, der dog kan afsløre, at det ikke vil være muligt at bruge passagen som alternativ indgang til parken: Vi har ikke mulighed for at scanne eller sælge billetter og sæsonkort i passagen, så det er kun gæster, der kommer inde fra Sommerlandssiden, der kan blive lukket tilbage igen gennem passagen.

Efter parkens lukketid, åbnes passagen dog op, så de besøgende i Gårdhaven kan få lov at hygge sig med de ubemandede aktiviteter i MiniLegeland frem til 20.30. Så kan børnene slå sig løs og brænde lidt krudt af, mens de voksne slapper af og slår mave eller måske nyder en kop aftenkaffe.