Siden er
under opdatering

Der bliver her i november 2018 arbejdet på at opbygge en skillevæg og sætte ny lydisolering op i kælderen på Odden Skole.

Odden Skytteforeningen er formentlig oprettet i 1868 og dermed en af landets ældste skytteforeninger.

Vi har lokale på Odden Skole i kælderen.  Lokalet står over for en renovering, det vil der blive arbejdet på i frem til efteråret.
Der er mulighed for 15 meter riffelskydning på banen, men vi vil gerne have mulighed for pistol skydning på banen, og måske også luftgevær.
Dette vil vi tage med i planen, når renovering bliver sat i værk.

Tidligere har der været skydninger mandage kl. 19-21 i vinterhalvåret, men flere aftener kan tages i brug, hvis der skulle blive grundlag for det.
Kontingentet er kun kr. 250 for en sæson fra september til april. Børn er halv pris og de kan være med fra de er 10 år.

Hvis du har lyst til at bakke op om skytteforeningen og blive en del af et sjovt og spændende fællesskab, så skriv til os på e-mail osf@oddenportalen.dk

Det kunne være spændende, hvis foreningen kunne fejre sit 150 års jubilæum ved at genåbne på den “nye” skydebane til efteråret.

Torsdag den 5. april 2018 blev der holdt ekstraordinær generalforsamling, hvor der blev valgt en ny bestyrelse, som vil gå videre med det store arbejde som den tidligere bestyrelse har sat igang.
Op til den ekstraordinær generalforsamling blev der via ugeavisen og på facebook efterlyst medlemmer som ville komme og skyde i foreningen, der skulle gerne være 20-25 medlemmer hvis foreningen skulle bestå, der var 27 som tilkendegav at de ville komme regelmæssig og skyde, det er flot når der de sidste 5-8 år har været 6-8 stykker.

Nye bestyrelsen er, Formand Per Jakobsen, Kasserer Preben Mogensen og Jørgen Hansen.