Nyt

Vi har 2020 arbejdet med at få kælderen færdig og har endelig her i slutningen af august fået godkendt skydebanen i 2 år, så nu kan vi endelig komme igang med at skyde, vi forventer at vi i oktober er klar med opholdslokale og der også kan starte med at skyde.

Vi holder generalforsamling d 19/10 kl. 19.00 i kælderen på Odden skole.

Tilmeld til generalforsamlingen her osf@oddenportalen.dk eller til Formand Per Jakobsen 31 60 66 67

Odden Skytteforeningen er formentlig oprettet i 1868 og dermed en af landets ældste skytteforeninger.

Vi har lokale på Odden Skole i kælderen.
Der er mulighed for 15 meter riffelskydning på banen.

Tidligere har der været skydninger mandage kl. 19-21 i vinterhalvåret, men flere aftener kan tages i brug, hvis der skulle blive grundlag for det.
Kontingentet er kun kr. 250 for en sæson fra september til april. Børn er halv pris og de kan være med fra de er 10 år.

Hvis du har lyst til at bakke op om skytteforeningen og blive en del af et sjovt og spændende fællesskab, så skriv til os på e-mail osf@oddenportalen.dk

Torsdag den 5. april 2018 blev der holdt ekstraordinær generalforsamling, hvor der blev valgt en ny bestyrelse, som vil gå videre med det store arbejde som den tidligere bestyrelse har sat igang.
Op til den ekstraordinær generalforsamling blev der via ugeavisen og på facebook efterlyst medlemmer som ville komme og skyde i foreningen, der skulle gerne være 20-25 medlemmer hvis foreningen skulle bestå, der var 27 som tilkendegav at de ville komme regelmæssig og skyde, det er flot når der de sidste 5-8 år har været 6-8 stykker.

Nye bestyrelsen er, Formand Per Jakobsen, Kasserer Preben Mogensen og Jørgen Hansen.