Bor du i et helårshus?
Så får du snart tre nye beholdere til glas/metal, papir/pap og plast- og mad & drikkekartoner.
Vi skal køre cirka 40.000 beholdere ud og vi starter på mandag d. 3 april. Det tager et par måneder at nå hele Odsherred rundt, men fortvivl ej, beholderne er på vej.
Når du modtager beholderne hænger der information om den nye affaldsordning på en krog i beholderen til glas/metal, her finder du både et infobrev, en udførlig sorteringsvejledning, klistermærker til din indendørs sortering og en sorteringsoversigt til at hænge på køleskabet.
Når vi har sat de tre nye beholdere, er der stadig en enkelt tømning tilbage af den eksisterende metal/papir beholder, før vi kan hjemtage beholderen. Brug derfor beholderen med det blå låg til metal/papir, indtil den er blevet tømt én gang mere, lad herefter beholderen stå fremme, så bliver den afhentet. De resterende sorteringer kan du tage i brug med det samme i de nye beholdere. Tømning af beholderne starter fra d. 1. juni 2023.
Bor du i en boligforening eller etageejendom og har fælles affaldsløsning, får du også nye beholdere til sortering.
Vil du vide mere om de kommende sorteringer? Så læs mere om dem her: https://odsherred.dk/…/affal…/nye-affaldsordninger-2023/
Bor du i sommerhus?
Hvis du bor i sommerhus vil du snart modtage information om den nye affaldsordning via elektronisk post.