Odden Bibliotek er et af Odsherred Kommunes fire “åbne biblioteker” og er placeret på Odden Skole, hvor det deler lokaler med Odden Skolebibliotek.

Her kan brugerne lukke sig selv ind med sundhedskort/lånerkort og en fire-cifret pinkode. Læs her om at blive bruger af bibliotekerne i Odsherred

Odden Bibliotek har selvbetjent åbningstid fra 06:00-24:00 hver dag.

Husk du skal være oprettet som låner for at komme ind.

Der vil blive advaret med en talebesked 10 min. før lukning. Hvis du ikke forlader biblioteket, når det lukker, udløser det alarm og tilkald af vagtselskab.

Der er videoovervågning på Odden Bibliotek, dels af hensyn til brugernes tryghed, dels for at beskytte biblioteket og dets inventar mod tyveri, hærværk o.l. i den selvbetjente åbningstid. Videooptagelserne bliver behandlet efter gældende lov.

De åbne biblioteker er både dit og mit. Brug det og pas godt på det.

Vigtig information om det nye printsystem på Odden Bibliotek

Du kan både printe fra bibliotekets computere, fra din egen bærbare pc, fra en tablet eller din smartphone.

På mobile devices skal du hente appen fra Princh (i App Store/Google Play), og her betaler du med dit betalingskort, gennemser din udskrift og beder om at printe.

På bærbar pc går du til print.princh.com, betaler med betalingskort eller MobilePay og beder om at printe. Det samme gælder, når du bruger en af vores pc’er i biblioteket.

Det koster almindelig pris (1,- kr. for sort/hvid, 3,- kr. for farve).

Du kan læse mere om Princh og se flere vejledninger på Princh’s hjemmeside.