Her er plads til alle

Her er plads til alle

Bliv budt velkommen af din nabo, børnefamilierne, foreningslivet og spisegruppen

I et lille område som Sjællands odde, er fællesskabet vigtigt. Det er i fællesskaber og venskaber at vi mennesker finder vi tryghed. Her er du ikke alene, med mindre du vælger at være det. Det er en lille by, hvor venskaber og bekendtskaber bliver dannet på tværs af alder, sprog og social status. Her er en bred blanding af Odboere der har boet her hele livet og tilflyttere der løbende har fundet vej herop. Som børnefamilie, giver det en tryghed at vide hvem ens børn leger med og at du kender deres forældre.

Her finder du et aktivt lokalsamfund med gode og dygtige mennesker , der står sammen om at skabe meningsfulde fællesskaber. Som ny Odbo skaber du hurtigt nye relationer, ved at række ud efter andre, at give til andre, og bøje dig ind imod det fælles . Man kan sagtens bo og leve på odden uden at deltage i fællesskaberne, men det må forventes at der bliver hilst på dig, med et smil, fra dem du møder på en vej.

Du bliver nemlig guidet på vej i fællesskabet, hvis du selv ønsker det. Alle kender alle, derfor kan du nemlig blive guidet i den rigtige retning, blive en del af spændende projekter og initiativer i lokalsamfundet.

Vil du gerne lære Odboerne at kende, så er den hurtigste vej, at deltage i en af alle de frivillige tilbud her er. Byen har mange ildsjælde der hver især brænder for at skabe et rigt kultur og forenings liv, som alle kan tage del i og man bidrager det kan man.

Tid til fællesskab og nærvær