Bosætningsgruppen

Bosætningsgruppen

-fælles er deres forkærlighed for området og byen

Vil du vide mere om at flytte til Sjællands odde, så står bosætnings gruppen klar til at hjælpe dig.

Bosætningsgruppen består af en gruppe lokale ildsjæle der er gået sammen om at øge opmærksomheden omkring hvor dejlig et område Sjællands odde er. I bosætningsgruppen, arbejdes der både med kommunikation, formidling, og muligheder for at øge bosætningen i gennem blandt andet bofællesskaber på odden. Bosætningsgruppen består af nylige tilflyttere og folk der har boet her i mere end 20 år, samt personale på skolen og dagtilbud samt noget af det lokale erhvervsliv. Fælles for dem alle, er deres forkærlighed for området og byen.

Bosætningsgruppen kan hjælpe dig med, hvor du kan gå til badminton, dyrke dine kreative sysler med andre, fortælle om byens daginstitution og skole, sætte dig i kontakt med en familie, eller en Odbo, som gerne byder på en kop kaffe og fortæller om livet på odden. Og hjælpe dig i kontakt med andre, så det bliver lidt nemmere at få et netværk og blive en del af fællesskabet i en ny by.

Bosætningsgruppen står til rådighed

Bosætningsgruppen står til rådighed

Oddens Bosætningsgruppe står til rådighed for dig der har spørgsmål i forbindelse med tilflytning. Du er mere end velkommen til at kontakte bosætningsgruppen, hvis drømmer om at flytte til til odden, eller hvis du allerede er flyttet hertil for nylig og har spørgsmål i den forbindelse.

Du er meget velkommen til at skrive, så du kan få sparring i forbindelse med din flytning til odden, evt. over en kop kaffe.