Børnelivet

Børnelivet

Det kan virke som om, at børnene får lov at være børn lidt længere.

Forestil dig, at når dit barn har fri fra skole en tidlig sommerdag, så cykler det en tur på havnen med sine venner, tager en dukkert, og slutter af med at nyde en is på en af bådene, som tilhører en af kammeraternes familie. Det lyder måske som noget fra en historie. Men den er god nok. Et børneliv på Sjællands odde, kan både være meget idyllisk, og på samme tid minde om alle andre børns opvækst rundt omkring i landet.

Her på odden lærer børnene dog hurtigt, at leg, foregår på tværs af alder, køn, kultur og måde at leve og bo på. Rummeligheden er stor, og bliver hurtigt en stor værdi som børnene lære.

Børne- og ungdomslivet på Odden er et liv med muligheder for fællesskaber på tværs og leg i fritiden. Der er noget for enhver smag, og der dukker løbende nye tilbud op. Bl.a. står Odden børne og ungeklub for at lave aktiviteter såsom spa-dag og LAN parties. Læs mere her.
Så uanset om du er til fodbold, badminton, musik, skydning, friluftsliv, så er der også noget for dig.

At være barn på Odden er nok som at være barn så mange andre steder. Her bliver der både gamet, spist fredagsslik, og gået til fester som ung. Men det opleves alligevel som om at børnene på Odden får lov at være børn lidt længere tid. Mobil telefonerne, Tik tok danse og kravene om de rigtige sko fylder ikke så meget. Her er legen i centrum, også i fritiden. Her er det en helt naturlig del af børnenes hverdag at de går ned på havnen og bader med vennerne efter skole, cykler rundt i byen eller på anden måde bruger naturen som vi er en del af.

Hvad siger børnene

Hvad siger børnene

Kommer snart