Odden sætter sejl

”SkriverKvartetten” udgøres af Ole Matthiessen på piano, Niels Oldin på tenorsax, Niels W. Knudsen på kontrabas og Knud Skriver ved trommerne. Jens Søndergaard er – når lejlighed sig byder – også en del af besætningen og bidrager med sit elegante altsax-spil, hvor Oldin så også byder ind med sin Baryton sax i et flot duet samarbejde.

Repertoiret bevæger sig i området omkring Main Stream Jazz og Bebop med et repertoire fra de store amerikanske jazz komponister. Derudover fortolkninger af både svenske folkeviser samt danske sange.

Desuden sniger der sig også numre ind komponeret af Ole Matthiessen, som over de sidste 4 år har udgivet flere CD´er med egne fornemme og lækre kompositioner i nordisk tone.

Også Jens Søndergaard har indspillet mange dejlige CD´er gennem de sidste mange år, hvor numre derfra indgår i repertoiret.

Yoga takes you into the present moment. The only place where life exists.

Det hele leveres med dejlig energi og humør i sprøde swing, bossa og latin rytmer.

Kompagnonerne står for blid morgenvækning til jazz og god søndagsstemning, OSS serverer friskbrygget kaffe, mens SuperBrugsen og Oddens slagterteam og bageri byder på lækker brunchbuffet. Arrangementet foregår i Auktionshallen på Odden Havn.

Billetprisen er for 4 mandsorkester og brunch m/juice og kaffe el. te.

Ønskes yderligere drikkevarer kan de tilkøbes i OSS-baren som drives af frivillige i Auktionshallen. Et eventuelt overskud af salget går til almennyttige formål på Sjællands Odde.

Der er 150 billetter i forsalg til 200.- Eventuelle restbilletter sælges ved indgangen til 225.-

Havneområdet er afspærret for parkering, og der henvises til parkering på Vestre Havnevej og marken dér.

Der spilles 50 minutter – holdes pause 20 minutter – og så spilles igen 50 minutter.