Odden sætter Sejl 6. og 7. juli 2019

Stedet

Odden sætter Sejl foregår på og omkring Odden Havn på Sjællands Odde. Her kan du opleve det autentiske havnemiljø, med erhvervsfiskere, som lander dagens fangst og sælger friskfangede fisk fra båden.  Du kan møde Havnefogeden, som tager sig af lystsejlerne i lystbådehavnen, og du kan kigge inden for hos bådebyggeren i værftet og indsnuse duften af tovværk og tjære eller se sejlmageren reparere sejl for de gamle træskibe. Du kan besøge havnens spisesteder, hvor der serveres gode lokale råvarer fra områdets gårde , drikke en øl, brygget på det lokale bryggeri eller nyde et glas lokal produceret vin fra. Du kan slentre en tur ud langs molen og mærke vinden i håret.

Hvad er Odden sætter Sejl:

På Odden sætter Sejl foregår der noget til lands, til vand og i luften.  Byg småbåde på værftet og snus til tovværk og tjære. fang en fisk, hep på DIN krabbe til krabbevæddeløbet, mal en fisk og bidrag til havnens udsmykning, bliv imponeret over piloternes vovemod, smadre porcelæn i skibskabyssen, sejl en tur med de seje gutter fra flåden eller sæt dig på en bænk og indsnus atmosfæren. Læs programmet for 2019 her

Slået op af Odden Sætter Sejl i Søndag den 8. juli 2018

Aktiviteter og arrangementer.

Der foregår en mangfoldighed af aktiviteter på havnen,  nogle er ganske gratis og nogle koster ganske lidt og nogle kræver blot en billet af hensyn til begrænsede  pladser. Tryk på fotoene nedenfor og læs hvordan du køber billet.

Havfrue- og Piratløbet

Jazz Brunch

Vinsmagning

Aftenarrangement – Fællesspisning

Deltag som stadeholder, frivillig eller sponsor.

Har du lyst til at være med til arrangementet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Frivillige til Odden sætter Sejl

Bliv frivillig

Stadeholder

Sponsorer

Om foreningen