Der har været fuld fart på fra start i den nordvestsjællandske park, der for andet år i træk har rundet 200.000 gæster – og i år endnu tidligere på sæsonen. I 2018 skete det for første gang i parkens historie. Dengang blev milepælen rundet på den sidste åbningsdag i sæsonen. Sidste sæson skete det i slutningen af august, og igen i år er det nu sket tidligere end før. Denne sæson fik parken besøg af gæst nr. 200.000 torsdag d. 11. august 2022.

– Vi er både stolte og lidt overraskede. En ting er, at vi har rundet 200.000 besøgende for andet år i træk og tredje gang i alt. Men vi har ovenikøbet slået rekord ved at nå milepælen endnu tidligere på sæsonen, fortæller ejer og direktør, Kåre Dyvekær, og fortsætter: Selvom vi har prøvet det før, er det stadig en vigtig milepæl. Det er et tegn på, at vores gæster kan lide parken og det, vi gør. Så for os er det en kæmpe anerkendelse og en bekræftelse af, at vi er på rette vej i forhold til vores mission om at være børnefamiliernes foretrukne valg.

Besøget af gæst nr. 200.000 blev fejret i parken på dagen med en konfettifyldt overraskelse og en fin gave fra Sommerland Sjælland til den heldige. Derudover fik resten af parkens gæster på rekorddagen også lov til at være med til fejringen, da Sommerland i dagens havde ’gemt’ digitale præmier rundt i parken, som gæsterne kunne finde med Sommerlands mobilsjovsapp.

En for alle – og alle for en
I weekenden var det så personalets tur til at fejre rekorden med bobler og kage efter arbejdet.

– Det er helt klart en fælles indsats, at vi har glade gæster, der kommer og besøger os år efter år. Uden alle vores sommerværter, håndværkere og teknikere, kunne vi ikke holde parken åben, så de har lige så meget del i succesen forklarer Kåre Dyvekær og fortsætter: Her i Sommerland Sjælland ser vi os selv som én stor familie, hvor vi alle hjælper hinanden. Derfor har vi også valgt at strække fejringen henover weekenden, så flest muligt af vores ansatte kan være med, smiler en glad Kåre Dyvekær.

Flere rekorder i vente?
Sommerland Sjælland holder åbent torsdag til søndag resten af august og herefter de to første weekender af september. Så det bliver spændende at se, om parken også slår den anden rekord fra sidste sæson: Et samlet antal gæster i hele sæsonen på over 234.000.

– Vi håber selvfølgelig på at komme over, men for nu koncentrerer vi os om at give de gæster, der kigger forbi, god service og gode minder med hjem. Så må vi se hvor vi ender efter sidste åbningsdag, slutter direktøren.