Fire lørdage i juli kan du deltage i yoga på YdreLand, ganske gratis. Yoga-i-Juli er støttet af Odsherreds kommunes genstartspulje.Yoga-morgenerne foregår på et ultrabegynder-niveau, og alle kan deltage, så længe du du kan gå og stå.

Jeres underviser er Maj Dørup som er indehaver af YdreLand. Maj er ikke certificeret yoga-instruktør men har dyrket Ashtanga-yoga i en årrække. Hun vil lære de helt basale øvelser fra sig som du kan tage med dig hjem og bruge i din egen daglige hjemmepraksis. Vi lærer om sammenhængen mellem vejrtrækning, krop og psyke, solhilsner og enkelte øvelser fra Ashtangas første serie.

Maj vil skabe en fredfyldt start på dagen med en kort meditation på YdreLands skønne terrasse med direkte kig til Sejerøbugten.

Spørgsmål til Maj, tilf. 61681058.

Facebook-event:

https://fb.me/e/GbqzjqXO