I Sommerland Sjælland ser man med spænding frem mod alt det nye og spændende, 2021 har at byde på. Allerede nu har man løftet sløret for nogle af nyhederne for hytteområdet, og det har skabt stor interesse for parkens overnatningsmuligheder. 

– En af de ting, vi allerede har løftet sløret for er opgraderingen af nogle af vores store hyggehytter. I 2021 vil det nemlig være muligt at booke en stor hytte med udendørs softup spa, så der er mulighed for ekstra hygge og lidt vandpjask, mens børnene sover til middag eller forældrene slapper af på terrassen, forklarer direktør, Kåre Dyvekær.

Sommerland Sjælland har købt softup spa til fire af deres store hyggehytter og forventer, at de fire hytter bliver særligt populære til sommer.

– Allerede da vi afslørede nyheden tilbage i efteråret, fik vi med det samme en del bookinger på de hytter, og nu er der også kommet rigtig godt gang i bookningen af de andre hyttetyper. Vi kan se, at vi på nuværende tidspunkt har flere bookinger, end på samme tid sidste år, og det ser ud til, at der stadig er stor interesse for sommerferie i det danske. Man skal derfor nok ikke vente alt for længe, hvis man vil sikre sig sommerferien og de gode ferieminder, fortsætter direktøren.

Flere outdoor-nyheder på tapetet

Ud over investeringen i udendørs softup spa til de store hytter, så arbejdes der også på en anden spændende overnatningsnyhed for Sommerlandets og resten af Odsherreds gæster.

– Vi har planer om at opføre specialdesignede shelters i nærheden af hytteområdet, hvor der vil være mulighed for at låse sin bagage eller eksempelvis en cykel inde, mens man er i Sommerland eller ude og opleve resten af det skønne Odsherred, fortæller Kåre Dyvekærs hustru, Mette, der selv elsker at tage på cykelture rundt i området, og som derfor glæder sig meget til at kunne præsentere de nye shelters for blandt andet Odsherreds mange andre cykelentutiaster.

De nye shelters forventes at stå klar til skoleklassens, spejdertruppens, vennegruppens eller måske familiens udflugt fra juni måned. På sommerlandsj.dk kan man læse flere detaljer om de nye shelters, efterhånden som de bliver klar.