Vi må i denne tid stå sammen om ikke at samles. Sådan er det. Vi må stole på vort lands autoriteter og gøre det, som vi får at vide, vi skal gøre. Vi kan gøre det fornødne, og så må vi på alle måde udvise omtanke og hjælpsomhed. Skriv til dem I kender, ring til dem. Familie, venner og naboer. I sær til sårbare ældre og til dem, som ikke i dagligdagen har nogen inden for rækkevidde, de kan at tale med. Hør, hvordan det går. Om alt er vel. Det styrker og giver mod på dagen i dag og i morgen. Så kommer vi igennem de næste 14 dage, og så må vi se ad. Med det på sinde, at vi står i en ekstraordinær situation, men at det en dag bliver dagligdag igen. I en hverdag, hvor vi bæres af det liv, der kommer os i møde. I tro og i håb og i kærlighed.

Og så må I endelig ringe til mig, hvis I vil vende et spørgsmål, I går og tumler med. Ligeledes må I endelig ringe, hvis I mangler noget. Så vil jeg være behjælpelig med at formidle eller afhjælpe. Det gælder også, hvis I mangler noget indkøb, så skal jeg nok stille en pose med, hvad I mangler. Vi kan da afregne senere.

Hvad angår Odden Kirke, så er foreløbig gudstjenesterne til om med 29.3 aflyst. Det betyder også, at der 22.3 ikke er Mindegudstjeneste for Søslaget ved Sjællands Odde. Sådan er det. Statsministeren har talt, og biskopperne har fulgt efter med deres instruks. Praktisk betyder det også, at Odden Kirke holdes lukket de næste 14 dage, men man kan naturligvis kontakte graveren, Anders Kjelgaard på tlf. 23239202.

Venlig hilsen

Kristian Massey Møller, Oddens Sognepræst

Tlf. 59326296/krmm@km.dk