KIRKEMUSIKFESTIVAL I ODDEN KIRKE

Søndag 20.10, kl. 11.00. 18. s.e.t., evangelieteksten om Jesu konfrontation med de lovkyndige. En almindelig dansk gudstjeneste, med indslag af engelske salmer og inspiration fra den engelsk gudstjenestetradition

FÆLLESFOREDRAG I LUMSÅS – USA under forandring

22.10.2019, kl. 19. Siden USA blev grundlagt har amerikanerne lagt afstand til Europa. Med Donald Trump i Det Hvide Hus ændrer det politiske, religiøse og kulturelle sig nu. Er det godt eller skidt? Foredragsholder Michael Bach Henriksen, Kristelig Dagblads kulturredaktør, lægger op til debat. Der serveres kaffe og brød.


FORSA
MLINGSHUSET

Oddencafeen 6.11, kl. 10. En eksportsælger liv og møde med Bill Clinton. Leif Holm Nielsen, mangeårig eksportsælger bag Jerntæppet og i Fjernøsten og i dag bosiddende på Odden, fortæller fra et begivenhedsrigt liv.

STILLEBØN – ODDEN KIRKE

Torsdag 7.11. kl. 19, sognepræst og korshærspræst Gunder Gundersen fortæller om stille bøn/kontemplativ bøn, som har rødder tilbage til ørkenfædrene, Paulus og Jesus selv – om traditionen og tre former for bøn: Centrerende Bøn, Kristen meditation og Jesusbønnen. Formerne afprøves i praksis.