24 karet guldfund for 100.000 kr.

Der er blevet hakket, gravet og ledt efter guld på Guldbakken i Sommerland Sjælland siden 2012, hvor Guldbakken blev introduceret som en af sæsonens nyheder. Sæson 2019 viste sig at være det største guld år i Sommerland Sjællands historie.

Med alle de heldige guldgravere gennem sæsonerne, er der blevet fundet for over 100.000 kroner guld på guldbakken siden 2012.

Med oplevelser som Jolly Jumper, legepladsen og andre spændende nyheder i Silver City, har der været flere gæster en tur forbi guldbakken – ”Der er aldrig blevet fundet så meget guld på en sæson som i år”, fortæller direktør Kåre Dyvekær og fortsætter, ”Vi har været nødt til at grave mere guld ned på guldbakken for at sikre at gæsterne havde guld at lede efter”.

”Vi oplever at der er blevet fundet mere guld når det har regnet eller det er fugtig i vejret”, tilføjer parkchef Steen Christiansen, så det går jo godt i tråd med ambitionerne om at der – ud over de tiltag der allerede er lavet, skal gøres endnu mere under overskriften ’Det er sjovere når det regner’.

Guldbakken i Silver City

Hver sæson graver Sommerland Sjælland 8 – 10 guldklumper ned til en værdi af 1000 dkk og 2-3 guldklumper til en værdi af 5000 dkk. Derudover ligger der også det guld der ikke er blevet fundet, de forrige sæsoner.

Lægger man vejen forbi guldbakken under sit besøg i Sommerland Sjælland og finder den indre guldgraver frem, har man mulighed for at grave efter ægte guld. Er man en dygtig guldgraver og finder guld, får man guldets værdi med hjem i penge – Nogle vælger at beholde den 24K guldklump som et minde, men de fleste vælger at får pengene.

Guldbakken er åben alle parkens åbningsdage fra kl. 14.00 til 16.00.

Sommerland Sjælland slår portene op for endnu en sæson den 16. maj 2020