På Store Bededag den 17. maj fra 10.00-18.00 slår Sommerland Sjælland portene op til endnu en fantastisk sæson. På åbningsdagen vil det være muligt at opleve motorcykeloptog på parkeringspladsen fra 12.30.

MC-optog i samarbejde med Odsherreds Touring Club

Odsherreds Touring Club har arrangeret fælleskørsel fra Snertinge til Sommerland Sjælland, hvor motorcyklisterne forventes at ankomme fra 12.30. Det er en tilbagevendende tradition, at åbningsgæsterne mødes af det fascinerende optog, hvor motorcykler og knallerter skyder sæsonen i gang.  ”Det er en hyggelig tradition, og det ser ud til at flere og flere af de 2-hjulede vil hjælpe os med markeringen af vores åbning,” siger direktør Kåre Dyvekær og tilføjer: ”jeg ved vores parkchef Steen Christiansen, som er motorcyklist, meget gerne ville have deltaget, men han må betragte optoget som tilskuer, da der altid er lidt løse ender på en åbningsdag”

Spændende events hele sæsonen

Sommerland Sjælland har sat et spændende og alsidigt eventprogram sammen, som igen byder på både rovfugle og cirkus samt nye initiativer som temauger i sommerferien. ”I uge 28 bliver der eksempelvis fokus på sundhed, hvor vi blandt andet arrangerer Sommerland Familieløb, der byder på en dejlig tur rundt i parken for hele familien” siger eventkoordinator Maria Dideriksen.

Maria glæder sig til at byde gæsterne velkommen til alle de ekstra gode dage, som hun har brugt vinteren på at forberede. Maria tilføjer: ”der vil også være mulighed for at hilse på Mysa og de dejlige sommerværter, når de besøger byer rundt omkring på Sjælland.”

Alle de mange events kan ses på Sommerland Sjællands hjemmeside.

Blomsterne springer ud hele sæsonen

Alliumløgene er ved at springe ud, og de mange 1000 stauder myldrer op af jorden. Ifølge Mette Dyvekær er der plads til afslapning i hyggelige naturskønne omgivelser. ”Du kan altid finde en plads, hvor du kan nyde en slapper på de mange grønne oaser, og med sæsonkort er der rig mulighed for at opleve de tusindvis af blomster, som springer ud løbende hele sæsonen”.

I år er der blandt andet etableret nye højbede, og så er der flere blomster end nogensinde før. Mette håber, at det er med til at gøre besøget endnu mere hyggeligt for de mange tusinde gæster, som hvert år tager en dag eller flere ud af kalenderen til familietid i Sommerland Sjælland.