Når Danmarks Naturfredning har deres årlige affaldsindsamling, har Odden sætter Sejl valgt at deltage. Vi håber også at se rigtig mange af jer 🙂

“Den smukke halvø Sjællands Odde strækker sig godt 15 km ud mellem Kattegat og Sejerøbugten og ender ud i Sjællands rev, som strækker sig yderligere 10 km. ud i havet.
Størstedelen af områdets befolkning og gæster elsker den rene og varierede natur med dets afvekslende terræn, kyststrækninger, havne, vandrestier, landsbyer og skovstykker, men indimellem er blæsten og opdragelsen hård, og affald blæses rundt i naturen hvor det kan gøre skade på dyr og miljø.
Skolerne her har tradition for at samle affald med Danmarks Naturfrednings hjælp, og vi vil følge deres gode eksempel, og invitere til forårsrengøring i postnummer 4583 for ALLE, der har lyst til at bidrage.
Vi mødes i Auktionshallen, kl. 10:00 hvor der udleveres affaldsposer og gule veste.
Man kan møde op som gående, på cykel, i bil – så fordeler vi området efter hvor man har lyst til at tage en tørn, og efter hvor vi ved at skolerne og andre frivillige netop har gået i ugen op til denne indsamling”. Kl. 12:00 mødes vi igen i Auktionshallen, hvor vi får en lille forfriskning sammen efter veludført arbejde.

Af praktiske årsager vil vi gerne vide om i deltager – tilmelding via begivenheden
”Naturforskønnelse i praksis – forårsrengøring på Sjællands Odde” på facebook. 🙂 eller sms til 53380533.

Vel mødt

Odden sætter Sejl