Akupunktur der dur

Jeg hedder Lisbeth Polmer, og den 3. oktober starter jeg som behandler i Sjællands Odde Aktivitetshus, Oddenvej 296.

Tidsbestilling er nødvendig. Tlf el. sms til 20 10 74 77.
For priser henvises til hjemmesiden.

Jeg kan tilbyde Akupunktur, Fysiurgisk Massage / Sports Massage og Japansk Lifting. Jeg træffes i klinikken onsdage i lige uger.
På min klinik ved Hotel Højby Sø har jeg mulighed for at tilbyde flere forskellige behandlinger
– se mere om det på min hjemmeside www.akupunkturderdur.dk

I over 25 år har jeg arbejdet som social- og sundhedsassistent, og når jeg ikke er på klinikken i Aktivitetshuset eller Højby, arbejder jeg fortsat i et lille bofællesskab for psykisk sårbare yngre mennesker. Det var her at jeg for år tilbage blev tilbudt en uddannelse som NADA-terapeut. Da jeg så hvilke små mirakler disse ørenåle kunne udrette, var kimen lagt for min dybe interesse for akupunkturens spændende og forunderlige verden. Kort efter startede jeg på Københavns Akupunkturskole, hvor jeg blev uddannet akupunktør i Traditionel Kinesisk Akupunktur samt Medicinsk Akupunktur. Siden har jeg også efteruddannet mig til Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og Sports Massør ved AM-Massageskole. Selv om denne uddannelse er vestligt inspireret, så inddrager jeg min viden fra akupunkturen og opnår dermed en dybere forståelse for problemets opståen.

Det har altid ligget mig meget på sinde at bringe så meget livskvalitet og glæde ind menneskers liv som muligt, og jeg er overbevist om, at man skal se nuanceret på det hele menneske i behandlingen. Det er nemlig vigtigt at komme ind i forståelsen af, hvad årsagerne til ubalancers opståen er, i stedet for blot at symptombehandle. Denne grundlæggende holdning harmonerer med akupunkturens holistiske menneskesyn.

2018-10-10T08:06:32+00:00