Hvad skal der ske i 2018?

***  Arrangementet er blevet aflyst. ***

Odsherred Kommune og Geopark Odsherred indbyder til inspirations- og koordineringsmøde omkring de events og begivenheder, som er planlagt eller i støbeskeen for næste år.

Hvad skal der ske af større offentlige begivenheder og events i Odsherred Kommune i 2018? Ja,sikkert en hel masse lige fra Vig Festival til Odden Sætter Sejl, Folkemøde i Odsherred og Geopark Festival igen. Men sikkert også mange andre og flere arrangementer, som enten er i støbeskeen eller under planlægning.

For at få skabt et fælles overblik og koordinere næste års større begivenheder indbyder UNESCO Geopark Odsherred og Odsherred Kommune til et Event Møde lørdag den 20. januar 2018 på Odsherreds Gymnasium i Asnæs. Mødet er målrettet arrangører og leverandører til alle slags events i Odsherred, og på mødet vil mødets ophavsmænd også introducere en ny pulje til events i Odsherred.

Er du event-arrangør eller event-leverandør i Odsherred? Så vil vi gerne invitere dig til Odsherred Event-møde 2018

– Vi holder dette eventmøde for sammen at få overblik over events i Odsherred, dele viden, skabe nye netværk og finde nye samarbejdspartnere, siger bosætningskonsulent Nastasja Ernst fra Center for Plan, Byg og Erhverv, der er arrangør af eventmødet sammen med koordinator Pernille Bossov Godt fra Geopark Odsherreds sekretariat.

Inspiration og vidensdeling

Dagen vil være delt op i to. Første del vil handle om inspiration og vidensdeling fra fem forskellige oplægsholdere, der taler ud fra praktiske erfaringer og med baggrund i faglig viden.

Efter frokost åbner mødet for anden del: Markedspladsen. Her bliver mulighed for at gå rundt og møde forskellige spændende leverandører og skabe nye netværk og forbindelser.

Mødet er målrettet virksomheder, foreninger og organisationer i Odsherred, der arbejder med udvikling og afvikling af events eller udlejning/salg af diverse eventudstyr eller forplejning.

Leif Skov, som var medinitiativtager til Roskilde Festival og Jens Friis Jensen fra Roskilde Universitet kommer med faglige inputs i løbet af dagen, mens repræsentanter fra Odden Sætter Sejl, Odden Makrelfestival og Odsherred Kammermusikfestival kommer fra erfaringer og præsenterer deres perspektiver på at lave events i Odsherred.

Vil du sikre dig en plads – og en sandwich – til Odsherred Event-møde? Eller vil du ha’ en stand på Markedspladsen?

Så kan du kontakte Nastasja Ernst, naser@odsherred.dk, Odsherred Kommune eller Pernille Bossov Godt, pebo@geoparkodsherred.dk, Geopark Odsherred, senest mandag den 8. januar.

Skriv gerne dit navn og kontaktoplysninger, evt. hvilken event, virksomhed, organisation eller forening du repræsenterer samt din stilling. Det er gratis at deltage i arrangementet.

læs mere på www.odsherred.dk/nyheder/eventmoede-i-odsherred og Facebook-siden www.facebook.com/events/2039597339607711/

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 20. januar 2018 og deltag i Odsherred Event-møde på Odsherred Gymnasium i Asnæs klokken 9.00-15.30.

Fotos fra Folkemødet i Odsherred 16. september 2017 Foto: Claus Starup

2018-01-16T16:41:31+00:00